​ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 293-294-295-296-297 MPROUSKO EPEISODIA BROUSKO
Μπρούσκο Επεισόδιο 293 Δευτέρα 16/2/2015 MPROUSKO EPEISODIA 293 όπου σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Αχιλλέα μαζί με την Μελίνα να τρέχουν να αναλάβουν το ρόλο του πυροσβέστη, ώστε να σώσουν την κατάσταση, όταν ο Νεκτάριος μαζί με την Αντιγόνη θα είναι εγκλωβισμένοι μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και η αιτία θα είναι η Δήμητρα που έχει σταθεί μπάστακας απ' έξω από το δωμάτιο. Ακόμα θα δούμε τον Πάτροκλο να παίρνει την πρωτοβουλία, ώστε να πάει να πλευρίσει τη Δάφνη και θα της προτρέψει να γυρίσει πίσω στον Διαμαντή. Ακόμα βλέπουμε τον Μηνά να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα,ώστε να πάει να προσεγγίσει για ακόμα μια φορά τη Βασιλική, γεγονός που θα την συγκίνηση αυτό που θα κάνει ο Μηνάς, η Λουκία πηγαίνει ως καλεσμένη στο σπίτι της Δάφνης αλλά και του Μάρκου και αγνοεί το γεγονός ότι θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο μαζί με τον Παύλο Γιαννακάκη. Ο Παύλος Γιαννακάκης θα απαιτήσει να μάθει από την Λουκία ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού που έχει. Ο Σήφης είναι έξω φρενών όταν θα καταλάβει ότι η Αγγελική έχει εξαφανιστεί και μαζί της έχει πάρει και την κόρη του.

Μπρούσκο Επεισόδιο 294 Τρίτη 17/2/2015 MPROUSKO EPEISODIA 294 βλέπουμε την Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα να γυρίζουν στο σπίτι τους ύστερα από ένα χρόνο και εκεί θα προσπαθήσουν να ξαναξεκινήσουν τη ζωή τους όπως παλιά χωρίς σκοτούρες και άγχας.Ο Ματθαίος μαζί με την Όλγα κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες σχετικά με το γάμο τους. Στα Χανιά καλά κρατούν τα κουτσομπολιά για το ποιος είναι τελικά ο πατέρας του μωρού που έχει η Λουκία.Ακόμα βλέπουμε τον Παύλο Γιαννακάκη να ρωτάει την Λουκία ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού, αλλά δεν θα πάρει καμία απάντηση.Η Πανίτσα θα πέσει θύμα από τις παρενέργειές του διαλογισμού για το ξύπνημα της κουνταλίνι και θα πάει και θα την πέσει στο Μηνά. Ο Μηνάς παίρνει την απόφαση να της κάνει πλάκα και θα της προτείνει να πάνε ένα ραντεβού μαζί. Όμως μπορεί να προτείνει στην Πανίτσα να πάνε ραντεβού αλλά στην πραγματικότητα στο κεφάλι του έχει την Βασιλική αφού πλέον έχει βγει και επισήμως το διαζύγιό τους.Ο Σήφης φαίνεται να είναι πάρα πολύ ανήσυχος αφού η Αγγελική είναι εξαφανισμένη και μαζί της έχει πάρει και την μικρή του κόρη τη Στεφανία. Τον Σήφη τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού ο Νεκτάριος τελικά παίρνει τη μεγάλη απόφαση και θα πάει και θα αποκαλύψει στον Αχιλλέα, ότι ο πραγματικός και βιολογικός του πατέρας είναι ο Διαμαντής.

Μπρούσκο Επεισόδιο 295 Τετάρτη 18/2/2015 MPROUSKO EPEISODIA 295 όπου ο Σήφης είναι σαν ένα πραγματικό άγριο θηρίο, ύστερα από την εξαφάνιση της Αγγελικής αφού μαζί της έχει πάρει και την κόρη του. Ο Σήφης θα κινηθεί γρήγορα όπου και θα πάει να βρει τον Μηνά για να βρουν τον περιβόητο Ανδρέα και να τον εκβιάσουν για να τους πει που βρίσκεται. Ο Μηνάς είναι τύφλα στο μεθύσι και σε χάλια μαύρα θα πάει στο σπίτι της Δάφνης, αφού το διαζύγιο που έβγαλε με τη Βασιλική τον έχει τσούξει. Εκεί όμως ο Μηνάς βρήκε την ευκαιρία ώστε να μην πέσει στην Πανίτσα, ώστε να καταφέρει να την εκθέσει αλλά και να την εκδικηθεί. Ο Αχιλλέας είμαι προβληματισμένος και του φαίνεται πολύ δύσκολο ότι ο αδελφός του ο Νεκτάριος, δεν είναι αδερφός του και υποψιάζεται ότι πίσω απ όλα αυτά πρέπει να βρίσκεται ο Διαμαντής και πιστεύει ότι στήνει για ακόμα μια φορά ίντριγκα εις βάρος τους. Οι προετοιμασίες, σχετικά με το γάμο του Ματθαίου και της Όλγας συνεχίζονται κανονικά και έχουν φτάσει στο τελικό σημείο τους. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού η Όλγα όμως φαίνεται να παίρνει την απόφαση ώστε να πάει στην Κρήτη, για να ξεκαθαρίσει μια και καλή μαζί με την Αναστασία το θέμα του παιδιού που έχει, δηλαδή εάν είναι του Ματθαίου. Ακόμα βλέπουμε τον Πάτροκλο να έρχεται ερωτικά πολύ κοντά με την Άννα, αλλά εκείνος έχει στο μυαλό του τη Δήμητρα. Μια εξέλιξη που θα σας παραξενέψει μέσα στη σειρά είναι ότι ο Ματθαίος θα πάει και θα πλησιάσει την Μελίνα κρυφά από τον Αχιλλέα, ώστε να της εκμυστηρευθεί να βρει έναν τρόπο ώστε να βοηθήσουν Αχιλλέα σχετικά με τις κρίσεις πανικού που παθαίνει, αφού φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να σοβαρεύουν για τα καλά. Άσχημα τα νέα για το Νεκτάριο, η Αντιγόνη θα του ανακοινώσει ότι θέλει να χωρίσουν, εκείνος μοιάζει σαν άγριο θηρίο και απειλεί τους πάντες ώστε να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Μπρούσκο Επεισόδιο 296 Παρασκευή 20/2/2015 MPROUSKO EPEISODIA 296 όπου είναι άσχημα τα νέα για τον Σήφη,η μικρή του κόρη θα μπει επειγόντως στο χειρουργείο και ο Σήφης είναι στην κυριολεξία έξω φρενών, αφού το είχε σκάσει η Αγγελική τόσες μέρες με το παιδι, γεγονός που θα της επιτεθεί άσχημα. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού η Λουκία τελικά θα σπάσει και θα πει στη Δάφνη ποιος είναι τελικά ο πατέρας του παιδιού της. Η Δάφνη πιέζεται έντονα από το Μάρκο, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά να του αποκαλύψει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας. Ο Μηνάς μαζί με την Πανίτσα θα έχουν έναν πολύ άσχημο καβγά και η αφορμή θα είναι οι μαγνητοφωνήσεις που έχουν κάνει, ώστε να καταφέρουν και να έχουν τα κατάλληλα στοιχεία για το σύντομο φλερτ που είχαν. Ο Αχιλλέας θα κάνει μια επαγγελματική πρόταση στον αδερφό του,ώστε να επεκταθούν αυτή τη φορά στην Ελλάδα και να πάνε και να αγοράσουν κάποια αμπέλια που είναι κοντά στην Αττική, μαζί με αυτά τα αμπέλια θα συνοδεύονται και με ένα οινοποιείο. Ο Νεκτάριος θα πει μια ψεύτικη δικαιολογία στη Δήμητρα ώστε να καταφέρει να πάει στα Χανιά για να αλλάξει την γνώμη της Αντιγόνης σχετικά με το χωρισμό. Στα Χανιά δεν πηγαίνει μόνο ο Νεκτάριος αλλά πηγαίνει και η Όλγα ώστε να κάνει μια σύντομη κουβέντα μαζί με την Αναστασία, πριν το γάμο της για να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού .Η απάντησή που θα δώσει η Αναστασία στην Όλγα σχετικά με το παιδί και ποιος είναι ο πατέρας, δεν θα είναι καλή γι αυτήν και δεν θα της άρεσε καθόλου. Η Αναστασία φαίνεται στην αρχή να κομπιάζει αλλά τελικά παίρνει την απόφαση και της ανακοινώνει ότι το παιδί δεν είναι αλλουνού, παρά μόνο του Ματθαίου! Η Όλγα φαίνεται να είναι σοκαρισμένη και επιστρέφει πίσω στην Κύπρο αποφασισμένη για όλα και έτσι θα μιλήσει στο Ματθαίο όπου και θα του πει τα νέα για το παιδί. Οι εξελίξεις που μας περιμένουν θα είναι εντελώς ανατρεπτικές, αφού ο Ματθαίος θα μοιάζει λες και το έχει τραβήξει το χαλάκι κάτω απ τα πόδια και φαίνεται να είναι σοκαρισμένος με αυτά που του λέει η Όλγα. Όχι μόνο είναι σοκαρισμένος αλλά φαίνεται ότι αρχίζει και μεγαλώνει το μίσος του για την Αναστασία,γι αυτό το γεγονός που του έχει κρύψει και δεν είναι μικρό αυτό που έχει κάνει, του έχει κρύψει ότι έχει παιδί και ο Ματθαίος φαίνεται ότι θα το διεκδικήσει για τα καλά.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 297-298-299-300-301 MPROUSKO EPEISODIA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου